Események, melyeken részt vettünk

01

All Inn sajtótájékoztató

Könyvbemutató Budapest 2020. január 21.

Hatalmas öröm számunkra, hogy egy olyan receptkönyv megjelenését támogathattuk, amelynek központi témája az egészségmegőrzés! A január 21-én tartott sajtótájékoztató keretében először vehettük kézbe ezt a különleges paleo, valamint vegán finomságokat bemutató kiadványt.
A receptkönyvet Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik edzés megalkotója, továbbá Kiss Enikő, az All in natural food (Hideg Nyalat) tulajdonosa közösen adták ki, és tették bele szívüket-lelküket!
Mi pontosan ismerjük ezt az érzést, hiszen kozmetikumainkkal is egy hasonló egészségtudatos gondolkodást és gondoskodást szeretnénk nyújtani!  A könyvben megtalálhatjátok az UW Premium termékeket bemutató összefoglaló táblázatot, amelyből megtudhatjátok, hogy melyik gyógynövény milyen probléma kezelésére való, és mely krémek azok, amelyek ezeket a kivonatokat tartalmazzák.

Sajtótájékoztató könyvbemutató C&C Laboratory

ALL IN paleo és vegán receptkönyv támogatóiként a sajtótájékoztatón

B.LIfe szépe választás Uw premium

B-Life Szépe választás 2019 – Budapest

02

B-LIfe Szépe választás

Szépségverseny Budapest 2019. november 23.

Az UW Premium termékek kiválóan alkalmasak a sport, fitness témakörében felmerülő valamennyi probléma kezelésére. A C&C Laboratory Kft., a termékek gyártója ezért szívesen szponzorál olyan eseményeket, ahol a termékeit kipróbálhatják a téma érdeklődői. A B-Life Szépe választás Czanik Balázs kezdeményezésére 4.éve zajlik. Idén mi is ott voltunk a támogatók között.

03

Miss Queen

Szépségverseny Budapest 2019. augusztus

A C&C Laboratory Kft. szívesen támogat minden olyan kezdeményezést, ahol fiatalok saját álmaikat, céljaikat valósítják meg. A Miss Queen szépségverseny támogatójaként 12 nagyszerű fiatal lánnyal ismerkedhettünk meg. A lányok nagyon hálásak voltak, hogy kipróbálhatták az UW Premium krémeket, hiszen az egész napos próbák, tréningek után jól esett átmasszírozni a tagjaikat a készítményeinkkel.
A tábor 2. napján mi is jelen voltunk, és a lányok az UW Premium krémek nagyszerű hatásáról profi masszőr révén is ízelítőt kaphattak.

Csoportkép a balatonalmádi táborban

Miss Queen szépségverseny – felkészítő tábor, Balatonalmádi

A balatonalmádi felkészítő táborban készült videónk

A Miss Queen szépségkirálynő választás döntőjéről készült összeállítás

A C&C Laboratory a bolognai Cosmoprof kiállításon

04

Nemzetközi kiállítás

Cosmoprof - Bologna, 2019. március

A bolognai Cosmoprof kiállítást a kozmetikai világ legrangosabb nemzetközi eseményeként tartják számon. Valódi sikerként éltük meg, hogy cégünk második alkalommal vehetett részt kiállítóként a négynapos rendezvényen. A kiállítás évről-évre egyre több látogatót és kiállítót vonz világszerte, az idei évben 27 nemzet, 3.000+ kiállító és 265.000+ látogató volt jelen. Már türelmetlenül várjuk a jövő évi kiállítást, hiszen számos új terméket tartogatunk Nektek!

A bolognai COSMOPROF kiállításról készült összefoglaló

05

Nemzetközi kiállítás

Private Label Show Amsterdam 2019. május

A C&C Laboratory Kft. ötödik éve a világ élvonalába tartozó cégek társaságában az amsterdami PLMA Show-n! 120+ ország, több mint 16.000 kereskedelmi látogatójának adott lehetőséget megtalálni üzleti partnerét. Mintegy 2700 kiállító érkezett, közel 60 országból – ahol is cégünk a kelet-közép-európai régió meghatározó bérgyártó szereplőjeként vett részt a rendezvényen. Üzleti kapcsolatainkat 2019-ben is új szintre sikerült helyeznünk, köszönhetően gyártási technológiáink folyamatos fejlesztésének!

Az amszterdami PLMA kiállításról készült összefoglaló

Sport napon az UW Premium termékcsalád

06

Sportnap

Csili Művelődési Központ 2019. május

Az immár hagyományosnak mondható Pesterzsébeti Sport és Egészségnapnak idén a C&C Laboratory Kft. is vendége volt. A cég nem csak a legnépszerűbb termékcsaládjával az UW Premium magas gyógynövénytartalmú krémeivel aratott sikert. De higiéniai termékei is nagy érdeklődésre tarthattak számot. 

Az oldal tetejére